SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Beştepe'de Kritik Zirve

Beştepe'de Kritik Zirve

24 Ekim 2023 Salı - 16:41




Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile Beştepe'de 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin ana gündem maddesinin uluslararası hukuku yok sayan Tel Aviv'in 18 gündür Gazze'ye yönelik saldırıları olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti" denildi.

Erdoğan'ın Bahçeli ile olan görüşmesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıyla ilgili son durumun masaya yatırıldığı öğrenildi.

Bahçeli bugünkü grup toplantısında Gazze'deki insanlık suçuna ilişkin, "Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, milletimle açık açık paylaşıyorum Türkiye süratle devreye girmeli ve her neyse yapılmalıdır. Devletim istesin milletim destek versin şayet Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim." ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'den Gazze çağrısı: Devletim, milletim istesin yola revan olurum  Bahçeli'den Gazze çağrısı: Devletim, milletim istesin yola revan olurum

İki lider son olarak 27 Eylül'de yine Beştepe'de 45 dakika süren yüz yüze bir görüşme gerçekleştirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap