SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bekir Bozdağ Kaftancıoğlu konusunda fena yakalandı: Gördünüz mü?

Bekir Bozdağ Kaftancıoğlu konusunda fena yakalandı: Gördünüz mü?

14 Mayıs 2022 Cumartesi - 12:32




CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu daha önceki yıllarda yaptığı paylaşımlar sebebiyle ceza alırken aynı günlerde AKP’li Bekir Bozdağ’ın da Fethullah Gülen’i öven tweetlerinin olduğu ortaya çıktı.





Korkusuz yazarı Memduh Bayraktaroğlu, Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezayla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı fena yakaladı.

Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezaya sebebiyet veren durumla ilgili Bekir Bozdağ’ın da paylaşımları olduğunu ortaya çıkaran Bekir Bozdağ’ın FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili daha önce yaptığı paylaşımları paylaştı. 

BOZDAĞ'IN ÇOK KONUŞULACAK FETHULLAH GÜLEN PAYLAŞIMLARI

Bekir Bozdağ, AK Parti ile Gülen Cemaati arasında sevgi rüzgarları estiği yıllarda Twitter'da  “Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye Antalya’dan selamlarımı iletiyorum, Stadyumlar olimpiyatlara dar gelecek diyen muhterem Fethullah Gülen Hocaefendidir” sözlerini okuyucularıyla paylaşan Bayraktaroğlu şunları dile getirdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Kamu görevlisine karşı, görevinden dolayı hakaret” suçu işlediği iddiasıyla: 1 yıl 6 ay 20 gün…

“Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama” suçu işlediği iddiasıyla: 1 yıl 8 ay… “Cumhurbaşkanına hakaret” suçu işlediği iddiasıyla: 1 yıl 9 ay hapis cezası ile tecziye edildi…

Ayrıca bir de: “Siyaset yapma yasağı” ile kısıtlandı… Kaftancıoğlu’nun bu suçları işlediği iddia edilen süreçte… Adalet Bakanlığı koltuğunda oturan Bekir Bozdağ’ın… “FETÖ Terör örgütü” olarak tanımlanan örgütün lideri için yaptığı övgüleri: Gördünüz mü?.. Şimdi lütfen söyler misiniz?.. Kanun devleti mi? Hukuk devleti mi?..

Memduh Bayraktaroğlu yazısının sonunda“ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin anayasasında: ‘Kanun Devleti’ değil… ‘Hukuk Devleti’ yazdığını anlayacakları günü: İple çekiyorum…” diye yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap