SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bekaroğlu'ndan "Demirtaş serbest bırakılsın" çağrısı

Bekaroğlu'ndan "Demirtaş serbest bırakılsın" çağrısı

15 Eylül 2019 Pazar - 15:47




CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrıda bulundu





Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde bulunan Şelahattın Demirtaş için çağrıda bulunan CHP İstanbul MilletvekiliMehmet Bekaroğlu "Demirtaş'ı serbest bırakın" dedi.

Edirne'de tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için avukatları tutuklu bulunduğu davada cezaevinde kaldığı süre için mahsupluk başvurusu yapmıştı. Mahkeme, mahsupluk başvurusunu kabul ederse Demirtaş yaklaşık 3 yıldır tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye olacak.

BEKAROĞLU: DEMİRTAŞ'I SERBEST BIRAKIN

Kişisel Twitter hesabından, Kandıra Cezaevi'nde bulunan Sırrı Süreyya Önder ile Demirtaş'ın BDP milletvekili oldukları dönemde, Abdullah Öcalan'ın mektubunu Kandil'e ulaştırmalarının ardından yaptıkları açıklamaya dair bir video paylaşan Bekaroğlu, şunları söyledi: "Demirtaş'ı serbest bırakın, TBMM'de bir komisyon kurun, çözüm süreci tekrar başlasın. Annelerin acıları ancak böyle diner. 'Son terörist öldürülene kadar' yöntemi yanlış, 'sivil toplum' yürüyüşleri ile de bir yere gidilemez."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap