SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçıvan: Erbakan’ı Allah’a havale ediyorum

Bahçıvan: Erbakan’ı Allah’a havale ediyorum

24 Ocak 2024 Çarşamba - 15:01




Şanlıurfa için adı geçen eski belediye başkanı Ahmet Bahçıvan'dan Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan'a sert sözler





Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Ahmet Bahçıvan, aldatıldığını söyleyerek “Fatih Erbakan’ı Allah’a havale ediyorum” dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Danışmanı, Ak Parti MKYK Üyesi, dört dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ı göstermesinden sonra Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan dün aday olduğu yönündeki tüm paylaşımları kaldırdı. Ahmet Bahçıvan yaşananların ardından yaptığı paylaşımda beni aldatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanını Allah'a havale ediyorum. “Bizi aldatan bizden değildir " diyerek sert bir paylaşımda bulundu.

Eyyübiye’den aday olacağı ifade edilen Bahçıcan şunları ifade etti:

“YANLIŞ KARAR URFA’NIN GELECEĞİNE YAPILMIŞTIR”

Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi: “Muhterem Şanlıurfalı hemşerilerim, bana yapılan adaylık noktasındaki yanlış karar, bana değil Urfa’nın geleceğine yapılmıştır. Şimdi Eyyübiye'den belediye adaylığı mı soyluyorlar bu haberlerle hiçbir ilgim yoktur. Kimse benim hakkımda algı yapmasın. Karar vermesin. Bütün Urfalı hemşerilerime saygılarımı Sunuyorum. Bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Beni aldatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanını Allah'a havale ediyorum. “bizi aldatan bizden değildir "
 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap