SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçeli'nin masasındaki son anket ortaya çıktı: MHP fena uçtu

Bahçeli'nin masasındaki son anket ortaya çıktı: MHP fena uçtu

20 Nisan 2022 Çarşamba - 11:37




Anket şirketlerine sert tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli'nin masasındaki son anket sonucu ortaya çıktı. Anketlerde yüzde 9'u geçemeyen MHP'nin oy oranın uçması dikkat çekti.





Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz haftalarda anket şirketlerini hedef alarak "Devamlı servis edilen ve sistematik hale gelen algı operasyonlarıyla kamuoyu nezdinde partimizin eridiğini, gerilediğini yazan kokuşmuş araştırma şirketleri CHP Genel Merkezi'nde mi yoksa Kandil'de mi? geziyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı. Anket şirketlerini eleştiren MHP lideri Bahçeli'nin masasındaki anket sonuçları ortaya çıktı. 

BAHÇELİ'NİN MASASINDAKİ ANKET

Haberler.com'un haberine göre;  MHP Genel Merkezi'nin sık sık anket çalışması yaptırdığı ve bu anketlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin yüzde 11 ve üzerinde olduğu öne sürüldü. Bahçeli'nin anket şirketlerine yaptığı çıkışın da bu nedenle olduğu iddia edildi.

HEDEF GEÇMİŞİ GERİDE BIRAKMAK

2018 seçimlerinde de aldığı yüzde 11'lik oy sürpriz olarak değerlendirilen MHP'de milletvekilleri arasındaki konuşmalar da kulislerden sızdı. İddiaya göre parti kulislerindeki hedefin, 2018 seçimlerindeki oy oranının üzerine çıkmak olduğu kaydedildi.


BAHÇELİ İLK TURDA SEÇİMİ BİTİRMEK İSTİYOR

MHP kulislerinde konuşulan bir diğer konusu ise 2023 seçimleriyle ilgili. Milletvekillerinin 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura bırakılmaması yönünde görüş birliğine vardığı aktarıldı. MHP, ilk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeniden seçtirmeyi hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap