SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bahçeli'den seçim açıklaması: ''CHP'nin maskesini düşüreceğiz''

Bahçeli'den seçim açıklaması: ''CHP'nin maskesini düşüreceğiz''

06 Şubat 2022 Pazar - 13:36




MHP lideri Devlet Bahçeli, son seçimde CHP'nin birinci çıktığı bölgelerde özel seçim çalışması yapacaklarını söyledi. ''CHP'nin maskesini düşüreceğiz'' diyen Bahçeli, seçimlerin zamanında yapılacağını ifade etti.





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında değerlendirme toplantısı düzenledi.
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
Bizim başarımız milletimizin başarısıdır. Yolumuz çetin olsa da önümüze çıkarılan tuzakları bozuyoruz. Stratejik hedefler konseptiyle vatanımızın her yerine ulaşılmış. Hamdolsun beklediğimiz sonuçlar alınmıştır.

Parti kampımızda farklı alanlardaki parti çalışmalarımız, bilimsel çalışmalar, seçim kanunundaki değişiklikler, MYK üyelerimizin geniş bir şekilde bilgilenmesi de sağlanmıştır. Bu konularda Dışişleri Bakan Yardımcımıza da teşekkür ediyorum.

HEYECANIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTACAK

Heyecanımız her geçen gün artacaktır. Vatanımızın her yerine ulaşılmış, gönül kapıları çalınmıştır. Hamdolsun beklediğimiz sonuç alınmış, samimiyetle çıktığımız yol bizi bu sonuca ulaştırmıştır. İl il Anadolu temasıyla 81 ilimizin tamamında vatandaşlarımızla birebir temas kurulmuştur. Durmayacak, beklemeyecek ve yorgunluk emaresi göstermeyeceğiz. En son seçimlerde CHP'nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan bölgelerde bu partinin gerçek yüzünü, bölücülüğe nasıl teşne olduğunu, karanlık yönlerini birer birer anlatacak, milletimizi aydınlatacağız. Temamızı bu defa Adım Adım 2023 olarak belirlemiş bulunmaktayız.

KÜRESEL LOBİLERİN İÇİMİZE SIZDIRILMIŞ SAAT AYARLI BOMBASI

Uçaklarımız PKK'ya ait 80'e yakın hedefi imha etmişlerdir. Karacak, hainlerin Kandil'den sonra ikinci barınağıdır. Teröristlerin kaçacak yeri artık kalmamıştır. Sincar, terör örgütünün lojistik merkezi, Derik ise ABD'nin PKK'ya taşıdığı silah ve mühimmatın ilk durağıdır. Bunlarla ittifak kuranlar ihanete ortaktır. HDP'nin 2 Şubat'ta yayınladığı alçak bildiri HDP-PKK ilişkisini iyice gözler önüne sermiştir. HDP, harekatı kınamıştır, biz de onların hepsini şiddetle kınıyoruz.
CHP aziz Atatürk'le yollarını ayırmış, siyasi yıkım müteahhitidir. Eylem ve emelleri ile bunu defalarca ispat ve tescil etmiştir. CHP, HDP ve Zillet'in diğer ittifakları emperyalizmin mızrak ucudur. Küresel lobilerin içimize sızdırılmış saat ayarlı bombasıdır.


BU BÖLÜCÜLÜKTÜR

CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir? ZİLLET İTTİFAKI HASARLIDIR, KUSURLUDUR

Bunların birbirine hayrı yokken, millete nasıl olacaktır. Zillet İttifakı'ndan her koyun kendi bacağından asıla asıla ortada bacak kalmamıştır. Zillet İttifakı ağır hasarlıdır, kusurludur. Daha bir masa etrafında nasıl oturacaklarını belirleyememişlerdir. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz cuma günü yaptığı değerlendirmede iktidarı eleştireyim derken Serok Ahmet'e vurmuş, sonra da kemküm etmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu TV ekranından mırıldanacağına bunu Davutooğlu'nun yüzüne haykırmalısın.  Kılıçdaroğlu'nun kafası karışık rütbesi göçüktür. CHP'ye aklı başında kim güven duyabilecektir. Belli başlı cümle kalıpları sürekli tekrarlanıyor.

CHP TUZAK VE TERTİPLERİN KUTUPBAŞIDIR

İstanbul Belediye Başkanı ile CHP Genel Başkanı birbirini rakip gördüğü için tesirsiz hale getirmenin peşindedir. Dışarıdan medet ummaktadırlar. CHP tuzak ve tertiplerin kutupbaşıdır. Balık restoranı konusunda da birbirlerini yalanlamışlar ve Kılıçdaroğlu yemekten haberi olduğunu söylerken İmamoğlu Genel Başkanının hilafına konuşmuştur.

ERKEN SEÇİM YOK

Erken seçim Türkiye'nin gündeminde yer almamaktadır. Kılıçdaroğlu ve yandaş korosu bunu aklından çıkarmamalı. 

KASTİ VE PROGRAMLANMIŞ BİR TAHRİK

Birleşik Devletler Büyükelçisi ayağının tozuyla 'Askıda fatura projesi' kılıfı altında diplomatik nezaket ve teamülleri çiğneyerek soluğu İstanbul Belediyesinde alması kasti ve programlanmış bir tahriktir. Ayağının tozuyla koşa koşa İmamoğlu'na gitmesi zarfsız bir mesajdır. Bu Büyükelçi Türkiye'nin iç siyasetine müdahil olmaya kalkmıştır. Bu ne telaştır. Bu neyin işaret fişeğidir? Anlaşılan heybesi baya dolu gelmiş. Bunlarla görülecek hesaplarımız vardır. Muhatapları da pişman olacaktır. taşıdığı misyona gölge düşürmekten dikkatle uzak durmalıdır. Dış baskı ile siyasi sonuç almaya heves edenler vakitsiz öten horozlardan farklı değildir. Türkiye'de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez. 

TÜRK YARGISI BAĞIMSIZDIR


Asıl bu sözde karar Türkiye'nin egemenlik haklarını ihlal etmektedir. Hukuk demek devlet demektir. Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi hukukumuza zehir saçmıştır. Türk yargısı bağımsızdır. Görülen bir dava ile ilgili görüş bildirmek kabul edemeyeceğimiz bir çirkinliktir.

TERÖRİSTLERİN KAÇACAK YERİ KALMADI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap