SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Babacan ilk mitingini Gaziantep’te gerçekleştirdi

Babacan ilk mitingini Gaziantep’te gerçekleştirdi

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 19:46




Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gaziantep mitinginde konuştu. Babacan, “Bütün dünyada enflasyon var diye milleti aldatmaya çalışıyorlar. Bizim gibi enflasyon yaşayan yok” dedi.





Deva Partisi ilk mitingini Gaziantep’te gerçekleştirdi. Kalealtı Meydanı’nda partililerine hitap eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidar partisi AK Parti ve MHP’ye ekonomi üzerinden yüklendi.

“EKONOMİK KRİZİN SORUMLUSU ERDOĞAN!”

Babacan, iktidarın mitinglerini engellemeye yönelik çalışmalarda bulunduğunu aktardı. İktidarın sabah akşam hikaye anlattığını söyleyen Babacan, ekonomi krizin ve dövizdeki artışın sorumlusunun Cumhur İttifakı olduğunu belirterek, “Bütün dünyada enflasyon var diye milleti aldatmaya çalışıyorlar. Bizim gibi enflasyon yaşayan yok” diye konuştu.

“MİLLET ARTIK YETER DİYOR!”

Cumhur İttifakı ortakları Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “milletin artık yeter” dediğini ifade eden Babacan, şunları kaydetti; “Pazarda tane ile meyve sebze satılıyor. Etiketlere yarım kilo fiyatı yazılıyor ya! Ekonomiyi batırdınız batırdınız. Bir yandan da ülke sınırlarını kevgire döndürdünüz! Milyonlarca insanı hesapsız, kitapsız sınırlardan bu ülkeye aldınız.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap