SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Alparslan Türkeş'e yakın isimden Bahçeli’yi utandıracak botoks iddiası

Alparslan Türkeş'e yakın isimden Bahçeli’yi utandıracak botoks iddiası

11 Nisan 2022 Pazartesi - 14:44




MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş'e yakınlığıyla da bilinen gazeteci Çınar Coşkunserçe MHP’nin mevcut Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin botoks yaptırdığını ima etti.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Alparslan Türkeş'e yakın gazetecilerden Çınar Coşkunserçe’den oldukça ilginç bir iddia geldi.Çok konuşulacak paylaşımda Devlet Bahçeli'nin  botoks yaptırdığı öne sürüldü. Çınar Coşkunserçe iddiasının kaynağını açıklamazken “74 yaşındaki bir genel başkan” demesiyle Devlet Bahçeli’yi kastettiği ortaya çıktı.

Çınar Coşkunserçe-Alparslan Türkeş

BAHÇELİ BOTOKS MU YAPTIRDI

“Önemli bir kaynaktan bilgi aldım. Bir genel başkan botoks yaptırmış. Tevekkeli değil, bir hafta önceki hastalıklı görüntüsü gitmiş, yerine televizyonda göründüğü haliyle canlı kanlı biri haline gelmişti." İfadeleriyle haberini duyuran Coşkunserçe’nin Twitter üzerinden attığı bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Coşkunserçe'nin bir takipçisinin, "Kesin Adana'nın eski ilçesi olan yerden. Şimdi il olan O ile başlayan ilden." diye yazması da dikkatlerden kaçmadı





7 Nisan Perşembe günkü MHP Grup Toplantısı'ndan bir kare

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap