SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Allah’ın izniyle başaramayacağımız hiçbir şey yok!

Allah’ın izniyle başaramayacağımız hiçbir şey yok!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 16:04




AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi seçim çalışmalarını Araklı’nın Taşgeçit, Çankaya ve Erenler mahallelerinde devam etti





AK Parti’nin Trabzon’da 6. Sıra adayı olarak gösterdiği Selçuk Çebi, 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. Çebi, Araklı’daki seçim çalışmalarının 2. Gününü mahallelere ayırdı. Öğleden önceki programını Taşgeçit Mahallesi’ne ayıran Selçuk Çebi, Taşgeçit Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından mahalle sakinleri ile bir müddet sohbet etti. Burada yaptığı konuşmada 24 Haziran’daki seçimlerin önemine değinen Çebi, muhalefetin tek amacının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve onların ülkenin refahı için hiçbir planının olmadığını söyledi. Çebi ayrıca Trabzon’dan AK Parti’nin 6-0 yaparak tüm milletvekili adaylarını meclise göndereceğine inandığını belirterek “ Biz evelallah güçlü insanlarız, bu gücü de sizlerden alıyoruz. Ben dünyayı dize getirmiş bir insanım. Eğer karşımda bir kişi olsa Allah’ın izniyle ve sizlerin duasıyla onu devirmesini bilirim. Ama siyaset hem ekip işi hem de sizlerin duası ve desteğiyle başarılabilecek bir iştir. Diğer 5 milletvekili aday arkadaşlarım beni çekip Ankara’ya götürmeyecek, ben hem Araklı’mızın hem de Trabzon’daki sevenlerimin desteğiyle diğer 5 arkadaşımla beraber meclise gideceğim inşallah. Ben buna inanıyorum. Sizlerin de inanmasını istiyorum çünkü bizim inanınca başaramayacağımız hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı. Milletvekili adayı Selçuk Çebi daha sonra Çankaya ve Erenler mahallelerindeki vatandaşlarla buluşup sohbet etti. İftar programında ise Araklı'nın ilçesinin Erenler Mahallesi'nde bulunan kuran kursundaki öğrenciler ile bir araya geldi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Müftüsü Albdürkadir Tohumcu, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Erenler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alemdar, Kurs Müdürü Halil Öz ve Belediye Meclis Encümenleri Mehmet Öztürk ile Mustafa Akgün, Selçuk Çebi’ye bu organizasyonda eşlik ettiler. Çebi daha sonra Erenler Camii’nde kıldığı teravih namazından sonra camii cemaati ile sohbet edip programını sonlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap