SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'ın ziyaret ettiği esnaftan 128 milyar dolar tepkisi!

Ali Babacan'ın ziyaret ettiği esnaftan 128 milyar dolar tepkisi!

26 Nisan 2021 Pazartesi - 17:22




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Ankara Ulus'ta ziyaret ettiği bir esnaftan '128 milyar dolar' tepkisi geldi.





Merkez Bankası'nın rezervlerini eksiye düşüren ve ucuzdan satılarak bazı kesimlerin büyük karlar elde etmesinin sağlandığı iddia edilen dolar satışıyla ilgili, muhalefet '128 milyar dolar nerede' sorusunu sormaya devam ediyor.

Siyaset ve ekonomi gündeminin en sıcak maddelerinden biri olan 128 milyar dolarlık rezervin eritilmesi tartışmasında, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Ankara Ulus'ta ziyaret ettiği bir esnaf, tepkisini, "128 milyar dolar İstanbul'u satın alır" sözleriyle dile getirdi.

Babacan'ın ziyaret gerçekleştirdiği Ulus esnafı, 128 milyar dolarlık rezervin eritilmesine tepki göstermesinin yanı sıra, kendilerine yeteri kadar ekonomik destek verilmemesinden de şikayet etti.

Esnaftan biri, "Bu hükümet bizi batırdı. 128 milyar doları nereye götürdüler? 128 milyar dolar İstanbul’u satın alır. Vallahi ayıp bir şey. ‘Vatandaşa bu kadar para verdim’ diyor. Ben esnaf adamım, devlete vergi veriyorum. Bana 500 Lira vermedi. Avrupa parayı yağdırıyor, burada 1 Lira yok" dedi.

Alışveriş yapamadığını söyleyen bir vatandaş ise döviz rezervlerinin nereye satıldığını soranların soruşturulmasını Babacan’a şu sözlerle şikayet etti:


“Alışveriş yapamıyorum, emekliyim. Kuruttular bizi. 128 milyar dolar nerede deyince hapse giriyor millet. Sattık diyor, cehennemin dibine satsınlar ya. Bittik biz, bittik.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap