SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan troll tepkisi: Elinizden geleni ardınıza koymayın

Ali Babacan'dan troll tepkisi: Elinizden geleni ardınıza koymayın

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:51




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şahsını hedef alan trolllere çok sert tepki göstererek, "Kormuyoruz, korkmayacağız, elinizden geleni ardınıza koymayın." dedi.





DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayımladı. Ramazan Bayramını tebrik eden Babacan, video mesajında değerlendirmelerde de bulundu. 

Ülkenin her alanında çok sıkıntılı bir dönemden geçildiğini ifade eden Ali Babacan, sosyal medya mecralarında şahsını hedef alan trolllere sert tepki gösterdi.

Ülkemizin hiçbir sorununa çözüm üretemeyen iktidar mesaisini boş laflarla, ithamlarla, iftiralarla, hakaretlerle ve kavgalarla geçiriyor. Milletimizi böyle oyalayabileceğini sanıyor iktidar" diyen Babacan sözlerine şöyle devam etti:

İLLEGAL YAPILARDAN MEDET UMUYORLAR

İktidardakiler bu memleketin kaynaklarını bir kibrit çakarcasına tükettikleri yetmiyormuş gibi şimdi de kalan kaynakları troll ordularıyla bizlere hakaret etmeye harcıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi iktidar ve küçük ortağı şaibeli ilişkiler içinde bulundukları illegal yapılardan bile medet ummakta. Bakın ülkemiz hızla 90'lı yılların karanlığına döndürülüyor. Biz çözümü konuştukça da dengesi bozulan iktidar mensupları iftiralara başvuruyorlar bunlar yetmezmiş gibi bir de himaye ettikleri çetelerle bizi tehdit etmeye kalkıyorlar. 

TEHDİTLER BİZİ DURDURAMAZ


Ben şimdi buradan trollerle, propaganda aletleriyle illegal yapılarla üzerimize gelmeye çalışan iktidar mensuplarına sesleniyorum: Hiçbir tehdit bizi durduramaz, kormuyoruz, korkmayacağız, elinizden geleni ardınıza koymayın. 

Biz bu ülkeyi gençlerin kaçmak istediği değil, yaşamak istediği ülke haline çevireceğiz. 

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ

İsrail yönetiminin Gazze ve Kudüs'te yaptığı katliamı şiddetle kınıyorum. Şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifa temenni ediyorum. Aklı selimle bir an önce devreye girilmeli ve diyalog yolu açık tutulmalıdır. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap