SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan Erdoğan'a "Boş teneke" yanıtı: Niye 13 yıl çalıştınız?

Ali Babacan'dan Erdoğan'a "Boş teneke" yanıtı: Niye 13 yıl çalıştınız?

05 Aralık 2021 Pazar - 15:51




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Boş teneke" yanıtı geldi. Babacan, "Madem öyle niye 13 yıl çalıştınız?" diye sordu.





Dün Siirt'te miting düzenleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı hedef almıştı. Babacan'a "Boş teneke" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt geldi. Partisinin 1. Esenyurt İlçe Kongresinde konuşan Ali Babacan, "Madem öyle niye 13 yıl çalıştınız?" diye sordu.

Babacan şu ifadeleri kullandı:

"Kendisiyle çalıştığımız yıllarda arkasından gitmedim, yanınızda yürüdük. Yanlış yola girince ben gelmiyorum, size müsaade dedik. Hepten yanlışa girince de bize müsaade dedik. Bana boş teneke demiş dün. Yahu siz niye 13 yıl boş tenekeyle çalıştınız? Cumhuriyet tarihinin en çok bakanlık yapılmış kişilerinden biriyim ben. İmzayı atan bendim diyor. Madem bir imzayla her istediğini yapıyorsun, hadi ekonomiyi düzelt, enflasyonu tek haneye düşür. Madem keramet imzada hadi bakalım! Ülkenin kötüye gidişinin altındaki imza sizin." 

Aynı zamanda Ali Babacan sosyal medya hesabı üzerinden "Değmez Sayın Erdoğan. Üç günlük dünyada dilinizi, ruhunuzu, zihninizi bu kadar kirletmenize değmez. Ben sizi bu ülkenin temiz insanlarına havale ediyorum. Bu kirli, hakaret içeren, küfür içeren sözlerinizi, milletimizin irfanına havale ediyorum." diyerek milligazete.com.tr'de yer alan "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Babacan'a: Boş teneke..." başlıklı haberini paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap