SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'dan canlı yayında ''darbe'' çıkışı: ''Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok demek çok kolay değil''

Ali Babacan'dan canlı yayında ''darbe'' çıkışı: ''Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok demek çok kolay değil''

05 Nisan 2021 Pazartesi - 10:37




DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan, emekli amirallerin bildirisine ilişkin ''Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok demek çok kolay değil'' ifadelerini kullandı.





Babacan, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 103 amiralin imzaladığı bildiriye ikinci kez tepki gösteren Babacan, "’Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok, Türkiye'de demokrasi oturdu' demek, çok kolay değil. Dolayısıyla her an teyakkuzda olmak lazım, dikkat etmek lazım" dedi.

Babacan devamında, "Hükümet, bunu sonu kadar kullanacak. Bundan sonra 'Kanal İstanbul'u istemiyorum' diyenlere, 'Darbeci amiraller mi berabersin' yoksa 'Benimle mi' diyerek tipik kutuplaştırma yapılacak" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap