SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan'a sert sözler: Ekmeğini hâlâ Erdoğan'lı geçmişi sayesinde yiyor

Ali Babacan'a sert sözler: Ekmeğini hâlâ Erdoğan'lı geçmişi sayesinde yiyor

11 Ekim 2021 Pazartesi - 11:49




Babacan'ı eleştiren Ahmet Hakan, "Ekmeğini hâlâ Erdoğan'lı geçmişi sayesinde yiyor" diye yazdı.





DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Benim hükümetten ayrıldığım dönemde Bakanlar Kurulu’nda boş kağıtlar imzalanıyordu, en son üstü dolduruluyordu" sözlerini eleştiren Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, "Ekmeğini hâlâ Erdoğan'lı geçmişi sayesinde yiyor" dedi.

Babacan’ın "ilgi çekmemesinden dolayı kendisine yeni bir yol bulduğunu" savunan Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ali Babacan, baktı ki ilgi çekmiyor, baktı ki dikkat merkezi haline gelemiyor, baktı ki olmuyor, baktı ki kulak veren bulamıyor... Kendisine bir yol buldu. Şöyle bir yol: “Siz bilmezsiniz, biz Erdoğan hükümetlerinde bakanlık yaparken neler çektik neler” tarzında bir itirafçılık. İçine girdiği pozisyon bu oldu."

"Bu pozisyon, çok tehlikeli bir pozisyondur. Bir kere buraya düşersen... Buradan çıkamazsın. Sana hep itirafçı muamelesi yaparlar" diyen Hakan, şunları yazdı:

"Nitekim öyle de oldu. Çıktığı ekranlarda: “E söyle bakalım Ali Babacan! Daha daha neler oluyordu senin bakanlık yaptığın dönemlerde? Başka ne dümenler dönüyordu? Hadi anlat bakalım” diyorlar. Ali Babacan da her defasında yeni bir ifşaat üfürmek zorunda kalıyor.

Sanki başka hiçbir sermayesi yokmuş gibi artık sadece bu muameleyi görüyor. Erdoğan hükümetlerinde neredeyse Erdoğan’dan bile daha etkin hüküm sürmüş bir adamın içine düştüğü şu trajediye bakar mısınız? Kendisine ancak geçmiş dönemlerle ilgili bir ifşaat da bulunduğu zaman kıymet veriliyor.

"EKMEĞİNİ HÂLÂ ERDOĞAN'LI GEÇİMİŞİ SAYESİNDE YİYOR"

Erdoğan sayesinde keşfedildi. Erdoğan sayesinde adı duyuldu. Erdoğan sayesinde bir yerlere geldi. Erdoğan’dan yolunu ayırdı. Fakat ekmeğini hâlâ Erdoğan’lı geçmişi sayesinde yiyor. Ben olsam Erdoğan’ın yerinde:


"Yeter artık! Düş yakamdan Ali! Git kendi kanatlarınla uç" derim buna."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap