SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan, Erdoğan'a yol gösterdi!

Ali Babacan, Erdoğan'a yol gösterdi!

12 Eylül 2021 Pazar - 15:27




Ali Babacan, Erdoğan'ın "İnşallah enflasyonu düşüreceğiz" açıklamasını alıntılayarak enflasyonu düşürmenin yolunu söyledi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel BaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada gıda enflasyonuna ayrı bir parantez açtı.

Erdoğan şunları söyledi:

"İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişler, hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha yukarılara taşıyacağız."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Erdoğan'a Twitter'dan cevap verdi.

Babacan, "Bir ilke daha yazalım: Hukuksuzluk sebep, fahiş fiyat sonuç. Siz önce hukuka uyun, adaleti sağlayın, yatırımcıya güven verin; ekonomi güçlenir, raflardaki fiyatlar da düşer" diye yazdı.

ENFLASYON YÜZDE 19,25


Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre ağustosta Türkiye’de yıllık enflasyon yüzde 19,25.

Gıda enflasyonu ise yüzde 29 ile 28 ayın zirvesine ulaşmış durumda. TÜİK’e göre 2020 yılında da gıda enflasyonu yüzde 20,61’di.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap