SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan anket sonuçlarını açıkladı: "Bu Türkiye'de bir ilk"

Ali Babacan anket sonuçlarını açıkladı: "Bu Türkiye'de bir ilk"

22 Eylül 2021 Çarşamba - 16:26




Ali Babacan, anket sonuçlarını açıklayarak partisine üye olanların çoğunun daha önce AK Parti'ye oy verdiğini açıklayarak "Bu Türkiye'de bir ilk" dedi.





Ali Babacan, Haber Global'de yayımlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında anket sonuçlarını paylaştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisine üye olan insanların geçmişte AK Parti'ye oy verdiklerini söyledi.

"Türkiye geneli yaptığımız bir anket henüz yok" diye konuşan Babacan, "Bize üye olmak isteyen vatandaşlarımıza bir baktığımızda bir araştırma yaptık ve şunu gördük; Siyasi görüş olarak bize ilgi gösteren vatandaşların yüzde 30'u daha önceden AK Parti'ye oy vermiş insanlar" şeklinde konuştu.

"BU TÜRKİYE'DE BİR İLK"

DEVA Partisi'ne üye olanların yüzde 20'si de daha önceden CHP'ye oy vermiş insanların olduğunu ve her kesimdem ilgi gördüklerini açıklayan Babacan, "Yüzde 10 daha önce MHP, yüzde 10 HDP, yüzde 10 İyi Parti, yüzde 20 de daha önce hiçbir siyasi partiye oy vermemiş insanlar. Teşkilatta görev almak istiyorlar. Bu Türkiye'de bir ilk. Daha önceden hiçbir siyasi parti her siyasi görüş ve her siyasi partiden hiç bu kadar aynı derecede ilgi görmemişti" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap