SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan "6 ayda kriz iklimini sona erdireceğiz"

Ali Babacan "6 ayda kriz iklimini sona erdireceğiz"

06 Mayıs 2023 Cumartesi - 19:03




İlk büyük mitingini İzmir'de gerçekleştiren Millet İttifakı, bugün İstanbul Maltepe'de halkla buluştu. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na bugün 5 siyasi lider ve 2 büyükşehir belediye başkanı eşlik etti.





Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Maltepe'de düzenlediği  “Büyük İstanbul Mitingi” bugün yapıldı.

ALİ BABACAN: BU ÇIĞLIĞI TÜM DÜNYA İZLİYOR

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın konuşmasından satır başları da şöyle;

*Bugün sizlere Türkiye’nin dört bir yanının selamını getirdik. Türkiye’nin dört bir yanından yükselen demokrasi çığlığını getirdik. Bu çığlığı tüm dünya izliyor.

*Değerli İstanbullular siz bu ülkedeki yoksulluğu en iyi hissedenlerdensiniz.

*200 TL banknot 2009’da 134 dolar ediyordu. Bugün ise 10 dolar bile etmiyor. Döviz bürosuna gidin bakın ne kadar ediyor.


*Şimdi bu paranın 124 dolarını kim çaldı? Bu enflasyon tam bir baş belasıdır. 6 ayda mevcut kriz iklimini sona erdireceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap