SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener'le görüştü! Mansur Yavaş aday olacak mı?

Akşener'le görüştü! Mansur Yavaş aday olacak mı?

11 Nisan 2022 Pazartesi - 13:21




Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olması yönelik ifadelerin ardından Meral Akşener ile bir görüşme yapığı hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı adaylarının Mansur Yavaş olacağına yönelik açıklamalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan önemli açıklamalar geldi. Yavaş “kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşme sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Mansur Yavaş Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı olacak mı sorularına da cevap verdi.

KENDİMİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK GÖRÜYORUM

Ümit Özdağ’ın "Sayın Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz" çıkışına cevap veren Yavaş  "Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere laf söylemeli, işini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum, devam edeceğim. Açıklamalar benim bilgim dışında" ifadelerini kuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap