SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener'e dert yanan esnaftan AK Parti'ye tepki: Bu hükümet bizi bitirdi...

Akşener'e dert yanan esnaftan AK Parti'ye tepki: Bu hükümet bizi bitirdi...

15 Eylül 2021 Çarşamba - 16:52




İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti çalışmaları kapsamında Ardahan'ın Göle ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.





İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ardahan'ın Göle ilçesinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Ziyarette bulunduğu bir market esnafının sorunlarını dinleyen Akşener, derdini anlatan vatandaşa ait videonun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sorunlarını Akşener'e anlatan esnaf, "Bu hühümet bizi bitirdi. 20 yıldır bitirdi. Göle gibi yerde 7 tane 8 tane ŞOK-BİM marketi var. Pandemi döneminde marketi açtım akşama kadar 2 paket sigara sattım... Ayrıca Göle'de sel var, felaket var, kuraklık var... Yani ne yapacağımızı şaşırdık. 3 yıldır devlete vergi veriyorum, Hâlâ da vergi veriyorum. Devlet pandemide bize 1 ay bakamadı, 1 ay. 1 kuruş devletten faydalanmadım. Böyle bir devlet olur mu?" diye tepki gösterdi.

Akşener ise "Türkiye'nin dört bir yanında şahit olduğumuz gibi, Göleli kardeşlerimiz de bu zor zamanlarda devletini yanında arıyor. Ama her fırsatta devlet ciddiyetine davet ettiğimiz sayın Erdoğan ise içinde bulunduğumuz devlet krizinin öznesi olmakta ısrar ediyor..." ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap