SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener'den flaş Esad iddiası: Kulis bilgisini canlı yayında paylaştı

Akşener'den flaş Esad iddiası: Kulis bilgisini canlı yayında paylaştı

09 Mayıs 2021 Pazar - 13:00




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye ile Suriye'ye ilişkin dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümetin Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştüğünü söyledi.

Karar TV’de Gündem Özel programında İYİ Parti lideri Meral Akşener dün(09 Mayıs) dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akşener, canlı yayında Taha Akyol ile Elif Çakır’ın sorularını yanıtladı.

Meral Akşener, hükümetin bugün Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştüğünü söyledi. Akşener, “Beşar Esad’la bugün görüşülüyor diye duydum. İnşallah doğrudur diye dua ettim” dedi.

Öte yandan, Elif Çakır, izleyicilerden gelen yorumları okurken, Akşener için, Almanya Başbakanı Angela Merkel benzetmelerinin yapıldığını söyledi.

Akşener ise bu benzetmeye mutlu olurken, “Çok teşekkür ederim” dedi.


AKŞENER’DEN SOYLU’YA TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için kullandığı “Stajyer Bakan” sözlerine de bir yanıt veren Akşener, “Bu stajyer bakan… Övünüyorum bu stajyer bakan sözünden. Bu stajyer bakan vesayet odakları ile hem de bir kısmının belinde silah varken, onlara kafa tuttu ama patronunun önünde kafayı eğmedi” dedi.

“TEK ADAM REJİMİNİN GETİRDİĞİ NOKTA”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili inceleme için de konuşan Akşener, “Trajik bir durum bu. Adaletin ortadan kalktığı… Böyle bir iktidar zihniyetiyle karşı karşıyayız. İşte bütün bunlar tek adam rejiminin Türkiye’yi getirdiği noktadır” diye belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap