SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener'den Erdoğan'a Öcalan tepkisi: Allah muhabbetinizi arttırsın

Akşener'den Erdoğan'a Öcalan tepkisi: Allah muhabbetinizi arttırsın

27 Ocak 2022 Perşembe - 11:27




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan NTV canlı yayınındaki teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.





İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı'nın canlı yayındaki "Öcalan’ın Demirtaş’ın oradan vermiş olduğu mesajlardan rahatsız ortada bir gerçek" sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, katıldığı programda kendisine sorulan,”İmralı Demirtaş’ın açıklamalarından rahatsız dediniz. Devletin elinde böyle bir bilgi mi var?” sorusuna “Var ki söylüyorum” diye yanıt verdi.

Erdoğan "Abdullah Öcalan'a sormak lazım. Öcalan'ın, Demirtaş'ın oradan verdiği mesajlardan rahatsız olduğu, ortada bir gerçek. Terör Örgütü PKK Elebaşı'nı (Öcalan) bırakacak tek bir iktidar olur, o da HDP'nin içinde olduğu zillet ittifakı iktidara gelirse böyle bir şey olur. HDP'nin terörist elebaşıyla ilgili heykelini dikeceğiz vaadlerini hatırlayın. Bu hanım (Akşener) zihnindekini ifade etmiştir, zillet ittifakındaki HDP'ye verdiği sözler aklına gelmiş olacak ki, terörist başının salıverileceğini zannediyor" dedi.

AKŞENER'DEN TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Akşener, " Allah muhabbetinizi arttırsın" ifadelerine yer verdi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap