SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener Mansur Yavaş'a "borçluyuz" dedi: 13. Cumhurbaşkanı inşallah...

Akşener Mansur Yavaş'a "borçluyuz" dedi: 13. Cumhurbaşkanı inşallah...

05 Şubat 2023 Pazar - 14:43




Millet İttifakı'nın adayını duyurmasına kritik günle kala İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Mansur Yavaş, aynı düğünde buluştu. Akşener, "13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak" dedi.





14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesinde  Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı sorusu henüz yanıt bulmadı. Altı Masa'dan yapılan açıklamalara göre aday, 13 Şubat'ta  Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde yapılacak toplantı sonrası belli olacak. Adayın belirleneceği kritik toplantı sonrası Millet İttifakı Erdoğan'ın karşısına çıkaracağı adayını kamuoyuna duyuracak.

Millet İttifakı'nın kritik toplantısı öncesi,  İYİ Parti lideri Meral Akşener ile anket sonuçlarında ismi öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, aynı düğünde buluştu. 

Kavaklıdere'deki bir otelde düzenlenen düğün merasiminde Akşener yeni çifte mutluluk dileyerek, şunları söyledi:

"Şimdi üç belediye başkanımız burada. Fethi Başkan, Mansur Başkan, Alper Başkan. Bugün burada yüzlerimiz gülerek bu çifti evlendiriyorsak ve '13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacaktır' hüküm cümlesini kurabiliyorsak bunu, bu arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlere borçluyuz. Onlar güzel hizmetler yaptıkları için, 13. cumhurbaşkanı inşallah ben kalpten inanıyorum, Millet İttifakı'nın aday gösterdiği kişi olacak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap