SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener ile Bahçeli'yi emekli amiraller birleştiriyor! O isim canlı yayında açıkladı!

Akşener ile Bahçeli'yi emekli amiraller birleştiriyor! O isim canlı yayında açıkladı!

09 Nisan 2021 Cuma - 16:13




Avukat Şule Nazlıoğlu Erol, 104 amiralin yayımladığı bildiri ile ilgili açıklamaları nedeniyle Meral Akşener ve Devlet Bahçeli’ye dava açma hazırlığında olduklarını bildirdi.





Gözaltındaki emekli amiral Cem Gürdeniz'in avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, 104 amiralin yayımladığı bildiri ile ilgili "zevzeklik" diyen Meral Akşener'e ve Devlet Bahçeli'ye dava açacaklarını duyurdu.

KRT TV ekranlarında her salı yayımlanan Şimdiki Zaman'ın konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Uğur Dündar, Elfin Tataroğlu ve gözaltına alınan emekli amiral Cem Gürdeniz'in avukatı Şule Nazlıoğlu Erol oldu.

İsmail Saymaz, Erol'a Meral Akşener'in "zevzeklik" ifadesini sorunca Erol "Bu ifadeden dolayı çok üzgünler. Mutlaka yasal haklarımızı kullanacağız. Sadece Meral Akşener'e değil, MHP'nin başındaki kişiye de dava açacağız" dedi.

BAHÇELİ VE AKŞENER'İN AÇIKLAMALARI

104 emekli amiral, Montrö tartışmaları ve ‘takkeli’ Tuğamiral Mehmet Sarı ile ilgili bildiri yayımlamıştı.. Bildiride, “Montrö Sözleşmesinin tartışma konusu yapılmasına/masaya gelmesine neden olabilecek her türlü söylem ve eylemden kaçınılması gerektiği kanaatindeyiz” denilmişti.


Emekli amirallerin yayınladığı bildiri hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, "Sabah bir uyandık emekli amirallerin canı sıkılmış, bildiri yayınlamışlar. Bu bir zevzekliktir. Türkiye bu zevzekliklerden çok çekti. Ben dün Hakkari’de perşembe günü ise Konya’daydım. Biz bu ülkede işsiz gençlerin, tabletsiz çocukların derdini konuşmak zorundayız. Biz esnafın derdini konuşmak zorundayız. Biz bugün tencereye kaynatamayan 104 kadının derdini konuşmak zorundayız. 104 dakika, 104 saniye maalesef yayın organlarında yer buluyor" demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, 104 emekli amiralin bildirisi hakkında, "104 emekli amiralin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları ellerinden alınmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Bildiriyle ilgili adli ve idari soruşturma derinleştirilerek tekemmül ettirilmelidir" açıklamasında bulunmuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap