SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AKP'li isim ORC'yi hedef almıştı! Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirdi

AKP'li isim ORC'yi hedef almıştı! Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirdi

17 Ekim 2021 Pazar - 14:15




AKP'li isim son anket sonuçlarını açıklayan ORC'yi hedef almıştı. Şimdi de Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirerek "güvenim kalmadı" dedi.





AKP'li yönetici hafta başında ORC'nin açıkladığı son seçim anket sonuçlarına tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Afrika ziyareti öncesi anket şirketlerini eleştirerek "güvenim kalmadı" dedi.

"ANKET ŞİRKETLERİNE GÜVENİM KALMADI"

Anket şirketlerini eleştiren Erdoğan, "Özellikle son dönemde ortaya atılan anketlerin kimler tarafından, ne amaçla yapıldığı ortada. Bu tür anketlerde manipülasyonlardan ciddi manada bıktık. Gerçekçi anketler bunların manipülasyonlarını tamamıyla ayaklar altına alacak anketlerdir." görüşünü savundu.

AKP'Lİ YÖNETİCİ ORC'Yİ HEDEF ALMIŞTI

AKP Genel Merkez yöneticisi tarafından eleştirildiklerini sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan ORC Araştırma’nın sahibi Mehmet Pösteki "Çalışmamız AKP’yi tatmin edecek sonuçlar içermediği için olsa gerek, bir genel merkez yöneticisi tarafından bilim ve etik kurallarına uymadığımız söylendi" diyerek "Dün, yerli ve milli dedikleri bizlere bugün ne dedikleri hiç umurumuzda değil." cevabını vermişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap