SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'li Yavuz'dan seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklama

AK Parti'li Yavuz'dan seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklama

29 Mart 2023 Çarşamba - 13:54




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, TRT Haber canlı yayınında seçim çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulunuyor.





Yavuz'un açıklamalarından satır başları şöyle; Cumhurbaşkanı adayları kesin listede yayınlandı. Geçici aday listeleri belli oldu. Bugün itirazlar yapılıyor ve yarın karara bağlanacak. Cuma günü Resmi Gazete'de yayınlanacak ve Resmi Gazete'de kesin Cumhurbaşkanı adayları yayınlanır yayınlanmaz aynı şekilde aynı gün Cumhurbaşkanı adayları açısından seçim propagandası süresi başlıyor.

Biz hummalı bir çalışmanın içerisindeyiz. Partide şu anda 14 komisyon çalışıyor. 11 Komisyon Genel Merkez'de çalışıyor. 6 bin 25 aday adayımızı mülakata tabii tutuyoruz ve bir yandan alt komisyon çalışması sonucunda da son komisyon oturacak ve bir karar verecek.

Ondan önce biz temayül yoklamalarımızı, diğer çalışmalarımızı yaptık. Bir yandan da ittifak oluşturduğumuz partilerle buluştuk ve anlaştık. Bu saatten sonra adeta ortaya çıkan verileri masaya koymak suretiyle nihai karara doğru yol alacağımız bir süreç bizi bekliyor.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap