SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Partili Kurtulmuş'tan AB Konseyi Başkanı Michel'e tepki: ''Türkiye ne sopadan korkar ne de havuca kanar!''

AK Partili Kurtulmuş'tan AB Konseyi Başkanı Michel'e tepki: ''Türkiye ne sopadan korkar ne de havuca kanar!''

06 Eylül 2020 Pazar - 12:12




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel'in açıklamalarına ilişkin, "Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir" ifadelerini kullandı.





Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye'ye karşı havuç-sopa yöntemine başvuracaklarını söylemiş. Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir."

Ay sonundaki liderler zirvesinde Türkiye'ye karşı havuç-sopa yaklaşımıyla ilgili karar alınacağını söyleyen Michel, Doğu Akdeniz'de gerilimi düşürmek için çok taraflı konferans düzenlenmesi önerisinde bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap