SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Partili eski milletvekili erken seçimin zamanını açıkladı

AK Partili eski milletvekili erken seçimin zamanını açıkladı

29 Ekim 2021 Cuma - 12:39




AK Parti’den daha önce üç defa milletvekili seçilen daha sonra Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ne katılan Selçuk Özdağ’dan çok konuşulacak bir erken seçim iddiası geldi.





Erken seçim tartışmaları sürerken AKP'den üç kez milletvekili seçilen Selçuk Özdağ “Erken seçim yapılacaktır” diyerek zamanını açıkladı

KASIM AYINDAN ÖNCE ERKEN SEÇİM YAPILABİLİR

Selçuk Özdağ Kanal 42 Televizyonu’na konuşurken kendisine sorulan "AK Parti’de bir kopuş gözlemliyor musunuz?" sorusuna AK Parti’nin içinde istifaların yaşanacağını söylerken erken seçimin kasım ayı öncesine yapılabileceğini belirtti.

Özdağ söz konusu programda şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti’de kopuş yaşanabilir. Bazıları kerhen duruyorlar orada. Zaten iktidar partisi bugün devlet gücüyle ayakta durmuyor, devlet sopasıyla ayakta duruyor. AK Parti’nin oy yüzdesi daha çok düşecektir, sesler çok ciddi artmaya başlamıştır. Son dönemlerde zaten çok konuşmayacak milletvekillerini seçmeye çalışmışlardır. İktidar partilerinde konuşmayanlar makbuldür. Gördüğüm kadarıyla çözülmeler ocak ayından itibaren artar. Kasım ayı öncesinde erken seçim yapılacaktır. Aksi takdirde cumhurbaşkanı yüksek seçim kuruluna güvenmemektedir. 3. dönem aday olmama ihtimali vardır.  AK Parti artık, devlet sopasıyla ayakta duran bir mevtadır. Bütün seçmenlere sesleniyorum, AK Parti’ye artık destek vermeyin, büyük vebal altında kalırsınız, burası sizin ihtiyaçlarınızı gideremez."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap