SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'den seçim anketi açıklaması: ''CHP'nin oyu yukarı çıkmıyor''

AK Parti'den seçim anketi açıklaması: ''CHP'nin oyu yukarı çıkmıyor''

03 Kasım 2021 Çarşamba - 12:51




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulunuyor. Kurtulmuş, "15 Temmuz'da bu millet darbeyi yendi. Sayın Kılıçdaroğlu 'biz darbeye direndik' diyor, bir parantez açayım bu konuya. Buna kargalar bile güler." dedi.





AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19'uncu yıldönümünde A Haber'de açıklamalarda bulunuyor.
Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

AK PARTİ BÜYÜK BİR ZİHNİYET DEVRİMİ YAPTI

AK Parti birçok büyük başarıya imza atmıştır ama bana soracak olursanız en büyük başarımı devlet-millet bütünleşmesidir. Devlet dediğin şey kırsalda jandarmanın dipçiğiydi. Şimdi herkes milletin emrinde. Kendini sırça köşküne hapseden devlet görevlisi anlayışı ortadan kaldırılmıştır. AK Parti büyük bir zihniyet devrimi yapmıştır. Devletin sahibi olduğuna inanan vesayet odakları vardı. Bunların kimisi asker, kimisi sivildi. Bunları yönlendiren uluslararası güçler vardı. Sandıkta yenemedikleri milli iradeyi darbelerle yenmeye çalıştılar. 27 Nisan muhtırası dört dörtlük bir uhtıra yayınladılar. Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümet o gün sağlam durmasa 12 Mart gibi olacaktı.

BUNA KARGALAR BİLE GÜLER

15 Temmuz'da bu millet darbeyi yendi. Sayın Kılıçdaroğlu biz darbeye direndik diyor, bir parantez açayım bu konuya. Buna kargalar bile güler.

TÜRKİYE KENDİ UÇAK MOTORUNU YAPABİLECEK

Bir millet çok iyi eğitimli olabilir, çok iyi havalimanları olabilir, teknolojisi olabilir. Bir milletin evlatlarının özgüveni yoksa ilerleyemez. İHA'ları alabilmek için, uçaklarımızı modernizasyon yaptırabilmek için kapılarında nasıl beklediğimizi biliyoruz. Aşağılık kompleksi içerisinde hareket ettiler. Devrim arabalarını engelleyen bu aşağılık kompleksli zihniyettir. Özgüven eksikliği vardı, çokça da ihanet vardı. Şimdi ise çok önemli devrim gibi adımla atıyoruz. Bu vesile ile de Özdemir Bayraktar ağabeyimize bir kez daha Allah'tan rahmet dileyelim. Çok önemli hizmetleri vardı. Türkiye böyle devam ederse birkaç seneye kendi uçak motorunu yapabilecektir.

TÜRKİYE ÇALIŞMALARINI COŞKU İLE SÜRDÜRECEK

Orada Rusya var, ABD var YPG ile mücadele edemezsiniz diyorlardı, Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde özgüvenli Türkiye orada operasyon yapabiliyor. Ayasofya'yı açamazsınız dediler, hayır artık yeni bir Türkiye var dedik ve açıldı. Türkiye çalışmalarını coşku ile sürdürecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap