SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'den MHP'li isimlere transfer teklifi!

AK Parti'den MHP'li isimlere transfer teklifi!

21 Ocak 2020 Salı - 11:43




AK Parti'de yeniden görevlendirmelerin yapıldığı illerde yönetim kurulu krizi yaşandığı öğrenildi. Birçok ilde yönetim kurulunun oluşturulamadığı ve Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'den bazı isimlere teklif götürüldüğü kaydedildi.





AK Parti'de görevden almaların yaşandığı il ve ilçelerde kriz yaşandığı ortaya çıktı. Yeniden görevlendirmelerin yapıldığı il ve ilçelerin bir çoğunda yönetime girmeleri için teklif götürülen AK Partililerden ret cevabı alındığı ve bu sebeple de yeni yönetimlerin oluşturulamadığı öğrenildi.

Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin'in haberine göre yönetimin oluşturulamadığı illerde AK Parti Genel Merkezi'nin devreye girdiği ve yönetime girmeyi kabul etmeyen isimlerle görüşmeler yaptığı ifade edilirken, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'den de bazı isimlerin yönetime alınarak krizin çözülebileceği düşüncesinin de ortaya çıktığı kaydedildi. 

Yeni yönetimin bir aydır oluşturulamadığı illerden olan Çanakkale'de, MHP'li bazı isimlere AK Parti yönetimine girmeleri yönünde götürdüğü teklifin kabul edildiği öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi'nin diğer yönetimlerin oluşturulamadığı diğer yerlerde de MHP üzerinden sorunu aşmayı hedeflediği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap