SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'den İzmir mesajı: Şaşırtan neticeler alacağız

AK Parti'den İzmir mesajı: Şaşırtan neticeler alacağız

14 Ağustos 2023 Pazartesi - 12:31




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin konuştu. Dağ, yerel seçimlere ilişkin de önemli mesajlar verdi.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, A Haber canlı yayınında soruları yanıtladı. Dağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin soruya "İYİ Parti'nin yeri PKK ve FETÖ'nün yanı değildir. İYİ Parti tarafından 26 Ağustos'taki beklentiler yükseltilmeye çıkartılıyor. Bu kongre için de aynı şey söylendi, ama kongrede akıllarda kalan 15 vekili keşke istemeseydik lafı oldu. Bir siyasi parti artık belirli bir süresi geçmiş, aktörleri belli olmuş ve tamamen de başka bir siyasi partinin arkasında piyon olmuş bir partinin söyleyeceği sözün vatandaşın nezdinde karşılığı olacağı söz konusu değildir" cevabını verdi. 

"İZMİR'DE ŞAŞIRTAN NETİCELER ALACAĞIZ"

Hamza Dağ, yerel seçimlere ilişkin de, "Belediye hizmetleri yönünden bir değerlendirme durumu söz konusu olduğunda 3 büyükşehirde kesinlikle belediye yönetimi değişir. İzmir'de biraz milletin farklı şekilde bir değerlendirmesi oluyor. Ben İzmir'de de inşallah biz bu dönemde çok şaşırtacak bir takım neticeler doğacağını, inşallah yerel seçimlere bu noktada uğraş veriyoruz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap