SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'den flaş 'erken seçim' yanıtı: Erdoğan riskin farkında

AK Parti'den flaş 'erken seçim' yanıtı: Erdoğan riskin farkında

19 Aralık 2021 Pazar - 15:59




Ekonomideki kötü gidişatın faturası vatandaşa kesildi. Muhalefet ise 'erken seçim' talebini sürekli olarak yineliyor. İşte AKP'li isimden erken seçim yanıtı...





Merkez Bankası'nın faiz indiriminde ısrar etmesinin sonucu olarak dolardaki önlenemez yükselişi nedeniyle neredeyse her ürüne gün aşırı üçer beşer zam yapılıyor. 

ERDOĞAN RİSKİN FARKINDAYMIŞ

Hal böyleyken vatandaşın giderek yoksullaştığı Türkiye'de AKP'nin beceriksizliği üzerine 'erken seçim' söylemi de gündemdeki sıcaklığını koruyor. AKP'li bir yetkili, muhalefetin erken seçim çağrılarına ilişkin, "Cumhurbaşkanı'nın kafasındaki modelin hayat bulması için zamana ihtiyaç var. 3-6 ay gibi süreler verildi. Bir süre sonra resim ortaya çıkacaktır. Sonuçta en büyük risk onun üzerinde. Ne risk aldığının farkında ama denemek istiyor" ifadelerini kullandı. 

"CUMHURBAŞKANIMIZ ZİNHAR ERKEN SEÇİM İSTEMİYOR"

Gazete Duvar'ın Duvar Arkası bölümünde yer alan habere göre, "Yaşanan ekonomik krizden çıkışın tek yolu olarak yönetim değişikliğini gösteren muhalefet erken seçim çağrılarını daha yüksek tonda seslendirmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son açıklamasında, 'sandık geldiği andan itibaren döviz kurunun düşmeye başlayacağını'" yazdı.


"CUMHURBAŞKANIMIZA 3-6 AY GİBİ BİR SÜRE VERİLMELİ"

AKP'li bir yetkiliye göre ise erken seçim kesinlikle gündemde değil. “Cumhurbaşkanımız zinhar erken seçim istemiyor, istememekte de haklı” diyen bir AK Partili yetkili yeni ekonomik model kapsamında atılan adımlarla birlikte vatandaşı rahatlatacak asgari ücret zammı, 3600 ek gösterge, sağlık çalışanlarının özlük haklarının düzenlenmesi, öğretmenler meslek kanunu gibi çalışmalar yapıldığına dikkat çekti, “Bu yapılanların sonucunu görmek lazım. Cumhurbaşkanı'nın kafasındaki modelin hayat bulması için zamana ihtiyaç var. 3-6 ay gibi süreler verildi. Bir süre sonra resim ortaya çıkacaktır. Sonuçta en büyük risk onun üzerinde. Ne risk aldığının farkında ama denemek istiyor” şeklinde konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap