SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'de yeni dönem başlıyor! Erdoğan'ın talimatı sonrası yazılım geliştirildi

AK Parti'de yeni dönem başlıyor! Erdoğan'ın talimatı sonrası yazılım geliştirildi

13 Temmuz 2021 Salı - 11:38




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında, "Ben de arazide olacağım" dedi. Erdoğan'ın talimatı sonrası saha ile Genel Merkez arasında bağı kuracak bir yazılım geliştirildi.





Meclis'in bu hafta tatile girmesinin ardından milletvekilleri de sahaya inecek. Yaz boyunca Başkan Recep Tayyip Erdoğan gibi sahada olacak olan vekiller için AK Parti genel merkezi yeni bir uygulama başlatıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Milletvekilleri yaptıkları çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepleri telefonlarına yükledikleri yazılımla anbean Genel Merkeze iletecek. Vatandaşların talepleri ve sorunları da bu sistem üzerinden anında çözüme kavuşturulacak. AK Parti böylece sorunların çözümlerine daha kısa sürede hızlı ve etkin bir çözüm bulmayı hedefliyor.

Aracısız genel merkeze bildirecekler

AK Parti kaynakları, "Milletvekilleri sahada yaptığı çalışmaları tam anlamıyla Genel Merkez'e yansıtamıyordu. Vekillerin yaptığı çalışmalar hizmetler o ilin il başkanının inisiyatifine bırakılıyordu. Vekilin il yönetimi ile arası bozuk olduğunda o vekillin sahada vatandaşlarla yaptığı çalışmalar tam anlamıyla Genel Merkez'e yansıtılamıyordu. Artık her vekil bireysel olarak ne çalışma yapıyorsa aracısız kendi telefonunda Genel Merkez'e bildirme imkanı getiriliyor" ifadelerini kullandılar.

"Ben de arazide olacağım" talimatını vermişti


Başkan Erdoğan, geçen hafta AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında "Meclis ara veriyor. Meclis'in ara vermesiyle hepimiz arazide olacağız. Meydanlarda olacağız. Şunu özellikle hatırlatacağım; arazide yapacağımız çalışmaların raporlarını genel merkeze kesinlikle raporlayacağız. Grup başkan vekilliğine raporlayacağız. Yoksa bir turistik seyahat olarak illerimize gideceksek nafile. 2023'e kararlı bir şekilde hazırlanacaksak bizim için son iki durak var. Bu, 2021'dir, 2022'dir. 2023 tamamen seçim. Bu çalışmayla biz istikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz" demişti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap