SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti’nin son oy durumunu Numan Kurtulmuş açıkladı

AK Parti’nin son oy durumunu Numan Kurtulmuş açıkladı

04 Temmuz 2021 Pazar - 12:57




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş seçim anketlerini değerlendirdiği konuşmasında “AK Parti açık ara birinci partidir" savunmasını yapmak zorunda kaldı.





Araştırma şirketlerinin son gerçekleştirdiği seçim anketlerini değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 'AK Parti küçülüyor' iddialarına cevap geldi.

Muhalefetin erken seçim talepleri Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerini harekete geçirdi. Peşpeşe yapılan seçim anketlerinde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın çok büyük bir oy kaybı yaşadığı gözler önüne serildi.

HANGİ ANKETİ GETİRİRSENİZ GETİRİN

Söz konusu anketler AK Parti içinde üzüntü ve telaşla karşılanırken Numan Kurtulmuş’tan bir ön alıcı bir açıklama geldi. Denizli ziyreti sırasında açıklamalarda bunan Numan Kurtulmuş “AK Parti ile ilgili 'AK Parti küçülüyor' falan diyenlere de şunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Hangi kamuoyu anketini getirirseniz getirin, bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir" diye konuştu

Kurtulmuş konuşmasının devamında şunları söyledi:


“Kendisini iktidara namzet görenlerin bu anketlerin geride nal topladıkları, çok daha geriden geldikleri açıktır, ortadadır. İstiyorlarsa kendi anketlerini de kendileri açıklasınlar. Dolayısıyla bizim milletle olan irtibatımızı arttırarak bu süreçte devam edeceğiz. Sürekli halkın içindeyiz. Halkın talep ve beklentilerini çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bu anlamda siyasetteki temel meselemiz gönülleri kazanmaktır. Gönülleri kazanmayınca siyasette başarılı olamıyorsunuz. İşte muhalefet partilerinin bazılarının sittin senedir niye iktidara gelemediklerinin temel mesele de budur. Niye CHP sittin senedir milletin oyuyla iktidara gelmez? Gönülleri kazanmak lazımdır. Bizim için çıta biraz daha yukarıdadır. Sadece gönülleri kazanmak değil, bizim hedefimiz gönüllerden düşmemektir. İnsanların gönlündeki yerimizi hep birlikte bütün milletimizle beraber o yeri daha da sağlamlaştıracağız ve gönüllerden düşmeyeceğiz”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap