SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti de ''esnek çalışma'' modeline geçti

AK Parti de ''esnek çalışma'' modeline geçti

29 Mart 2020 Pazar - 16:21




AK Parti grubu, koronavirüsle mücadele kapsamında Meclis'te esnek çalışma sistemine geçti. Meclis'e gidecek vekillerin isimleri de belirlendi.





AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubu, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele önlemleri kapsamında, Meclis'te 'esnek çalışma' dönemi başlattığını duyurdu. 

Duyuruda, Meclis'te bu hafta yasama faaliyetlerine, AK Parti'den TBMM Adalet Komisyonu ve İçişleri Komisyonu üyeleri ile yakın illerden milletvekillerinin katılacağı bildirildi. Duyuruda ayrıca Meclis'in bu haftaki çalışmalarına katılacak AK Parti milletvekilleri belirlendi.

HaberTürk'te yer alan habere göre, TBMM Genel Kurulu ve komisyonlardaki çalışmalara AK Parti Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Tokat milletvekillerinden oluşan yaklaşık 80 ismin katılımı planlanıyor. Bu hafta için çalışmalara katılamayacak milletvekillerinin ise bu sürede evde kalmaları istendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap