SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi! "Ne gerek vardı buna Kemal Bey?"

Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi! "Ne gerek vardı buna Kemal Bey?"

23 Kasım 2019 Cumartesi - 10:49




Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CHP'li Muharrem İnce’nin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü iddialarına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Hakan yazısından, "Kusura bakmayın ama maalesef bunu hak ettiniz Kemal Bey. Ne gerek vardı buna. Neden kendi elinizle kendinizi ezdiriyorsunuz ki?" dedi. İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı...





Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasının yankıları sürüyor Rahmi Turan, gece saatlerinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

Konuyla ilgili CNN TÜRK'teki 'Gündem Özel' programında Barış Yarkadaş'a mesaj gönderen İnce, "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dün İzmir'de yaptığı konuşmada, iddiaları yalanlandı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler isim vermeyen Kılıçdaroğlu'na çevrildi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da 'Kusura bakmayın ama maalesef bunu hak ettiniz Kemal Bey' başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı.

İşte Hakan'ın o yazısından bir bölüm:

"Bir değil, iki değil, üç değil...Neden kendi elinizle kendinizi ezdiriyorsunuz ki?Karşılığını veremeyeceğiniz meydan okumalara kendinizi niye muhatap kılıyorsunuz ki?" ifadelerini kullanan Hakan meselenin ne olduğunu anlamayadığına vurgu yaptı  ve 'Diyecek söz bulamıyorum.' diyerek yazısını noktaladı.


Kusura bakmayın ama maalesef bunu hak ettiniz Kemal Bey

DOĞRU mudur, sallama mıdır... Hiç bakmadan... Tuttunuz, “Bir CHP’li Külliye’de Erdoğan’la görüştü” iddiasına sahip çıktınız.
Hem de ne sahip çıkma!

Sanki elinizde somut bir bilgi varmış gibi... Sanki o CHP’liyi biliyormuşsunuz gibi... Sanki olayın hakikat olduğundan çok eminmişsiniz gibi...

Ne gerek vardı buna Kemal Bey?

Konu gündeme geldiğinde...


“Somut olayla ilgili benim bilgim, belgem, delilim yok... Hiçbir CHP’linin böyle bir görüşme yapacağına inanmıyorum... Ancak Erdoğan’ın CHP’nin içinin karışmasından mutlu olacağından eminim” diyemez miydiniz?

*

Bir değil, iki değil, üç değil...

Neden kendi elinizle kendinizi ezdiriyorsunuz ki?

Karşılığını veremeyeceğiniz meydan okumalara kendinizi niye muhatap kılıyorsunuz ki?


Dilim varmıyor ama “Siz galiba bundan hoşlanıyorsunuz” diyeceğim neredeyse.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap