SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu'ndan gençlere tarihi itiraf!

Ahmet Davutoğlu'ndan gençlere tarihi itiraf!

05 Aralık 2020 Cumartesi - 15:22




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muş’ta bir araya geldiği gençlere “Eğer siz bugün geleceğe karamsarlıkla bakıyorsanız bunun sorumlusu sizler değilsiniz, başta ülkeyi yönetmekte olanlar olmak üzere hepimiziz” dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muş’ta parti çalışmaları kapsamında gençlerle buluştu. Davutoğlu, gençlerin sorularını yanıtlayarak önerilerde bulundu. Davutoğlu, geleceğini görememekten dolayı isyan eden bir gence şu yanıtı verdi:

"5 SENE ÖNCE ÜMİT VARDI"

“Eğer siz bugün geleceğe karamsarlıkla bakıyorsanız bunun sorumlusu sizler değilsiniz, başta ülkeyi yönetmekte olanlar olmak üzere hepimiziz. 5 sene önce ben buralara Başbakan olarak geldiğimde daha ümit vardı. Geleceğe dönük beklenti vardı.”

Demokrasi reformu açıklamasını değerlendiren Davutoğlu, şöyle konuştu:

“Özgürlüğü dışarıdan birilerinin biçtiği gibi giyenler, dışarıdan birileri ‘çıkar o elbiseyi7 dediğinde de çıkarırlar. Son gülerde üzülerek izliyorum, geçmişte beraber bu konuları konuştuğumuz arkadaşların tutumunu. Trump iş başındayken otoriterliğin felsefesini, kitabını yazıyorlardı neredeyse, Biden geldi diye bir anda reformlar ekolüne geri döndüler. Bu kavramları içselleştirmemiş insanlar. Kendileri güç sahibi değilken özgürlük ve demokrasi isterler, kendileri güç sahibi olduklarında da başkalarının özgürlüklerini demokrasilerin kısıtlarlar.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap