SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a istenmeyen adam çıkışı: Sokak kavgası...

Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a istenmeyen adam çıkışı: Sokak kavgası...

24 Ekim 2021 Pazar - 11:44




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kavala için çağrıda bulunan 10 büyükelçinin istenmeyen adam ilan edileceğinin duyurulması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 ülkenin büyükelçisinin 'istenmeyen adam' ilan edecekleri açıklamasına tepki göstererek, “Devlet aklının yerini sokak kavgası söylemi aldı. Ülkeye yazık ediyorsunuz” dedi.

Davutoğlu’nun sosyal medya platformu Twitter hesabından açıklaması şöyle:

“Devlet aklının yerini sokak kavgası söylemi aldı. Ülkeye yazık ediyorsunuz. Hukuku ayaklar altına alarak, dış politikayı at pazarlığına çeviren bu iktidar, ülkemizin itibarını yok etmiştir. Kavala’ya her vatandaşımızın hak ettiği bağımsız ve adil yargılanma hakkını verdiğinizde başka başkentleri de susturursunuz! En fazla ihracat yaptığımız ülkelerle tarihimizin en büyük diplomatik krizini çıkarmak için bu telaş ve istek nedendir? Adaletinizden kendi vatandaşlarınız şüphe duyarken ne yargınızın ne de ülkenizin bir itibarı kalmaz. Yazık.”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap