SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu'ndan deizm ve ateizm açıklaması

Ahmet Davutoğlu'ndan deizm ve ateizm açıklaması

29 Haziran 2020 Pazartesi - 13:32




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir" dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti hükümetinin kendi koltukları uğruna birçok değeri itibarsızlaştırdığını savunan Davutoğlu, gençlerin bazı dindarların sergilediği kötü örnekler nedeniyle deizm ve ateizme kaydığını söyledi.

Şehir Üniversitesi'nin kapatılması konusunda da konuşan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"KENDİLERİNİ KORUMAKTAN DEĞERLERİMİZİ KORUMADILAR"

"Cumhurbaşkanı ve AK Parti yönetimi kendilerini korumaya çalışmaktan değerlerimizi korumaya gerek duymamaktadırlar. Koltuklarını korumak uğruna itibarsızlaştırmadıkları değerimiz kalmadı."


GENÇLERİN DEİZM VE ATEİZME YÖNELMESİ

"Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir."

"KARA LİSTE OLARAK HATIRLANACAKLAR"

"Şehir Üniversitesi'nin kapatılmasına sebep olanlar, bu süreçte sessiz kalanlar bir daha ilimden, akademik özgürlükten ve medeniyetten bahsedecek meşruiyete sahip olmayacaklardır. Bir kara liste olarak hatırlanacaklardır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap