SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu’ndan Muharrem İnce’ye: Zavallı!

Ahmet Davutoğlu’ndan Muharrem İnce’ye: Zavallı!

05 Mayıs 2023 Cuma - 11:21




Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin sözlerini eleştirdi





Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi lideri olarak katıldığı bir TV programında, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak önerdiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

İnce'nin "Davutoğlu, Babacan'ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum" önerisine "Zavallı sözler" diyen Davutoğlu, İnce ve Erdoğan'ın siyasi nezaketsizlik konusunda yarıştığını ifade etti.

Davutoğlu, İnce'nin Gelecek Partisi Genel Merkezi'ne yaptığı ziyarette çok iltifatkar olduğunu belirtti ve o dönemlerde herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ancak sonrasında İnce'nin siyasi farklılıkları anlamadığını ve kötü bir çıkış yolu bulduğunu ifade etti.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak da, Kılıçdaroğlu'nun kendisinden habersiz herhangi bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyle görüşmediğini belirterek, Muharrem İnce'nin ziyaretine Kılıçdaroğlu'nun izin verdiğini söyledi. Davutoğlu, kapısının herkese açık olduğunu ve herkesin saygı gösterdiği takdirde saygı göreceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap