SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu: Krediyle halkı daha fazla borçlandırmayın

Ahmet Davutoğlu: Krediyle halkı daha fazla borçlandırmayın

10 Nisan 2021 Cumartesi - 13:38




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "İktidara çağrıda bulunuyorum. Halkın dertleriyle dertlenin. Doğrudan hibe yapın, asla krediyle halkı daha fazla borçlandırmayın." dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da bir otelde gazetecilerle bir araya gelerek parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümüne ilişkin, "Hangi niyetle ve kim tarafından organize edilirse edilsin, bu toprakları işgal etmek isteyen, sömürmek isteyen her güce karşı Şanlıurfa'nın iradesi bize rehber olacak." dedi.

HALKI KREDİYLE DAHA FAZLA BORÇLANDIRMAYIN

"İşsizlerimiz en zor durumda olanlar. Hayatlarını idame ettirecek şartlara dahi sahip değiller. Halk pandemi bahanesiyle ekonomik krizleri meşru kılma çabalarından bıkmış durumda. Korku ikliminden rahatsız. İktidara dönük olarak kararını vermiş durumda. Ramazan'da nasıl bir kısıtlama uygulanacağı belli değil. Eğer Ramazan'da bir kapanma gerçekleşecekse devlet esnafımızın kira, doğalgaz, elektrik, su faturalarını kapanma süresince karşılamalı. Kısa çalışma ödeneği başlamalı. İktidara çağrıda bulunuyorum. Halkın dertleriyle dertlenin. Doğrudan hibe yapın, asla krediyle halkı daha fazla borçlandırmayın."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap