SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu: Haksız karşısında susan dilsiz şeytandır

Ahmet Davutoğlu: Haksız karşısında susan dilsiz şeytandır

19 Kasım 2021 Cuma - 10:13




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yayınladığı videoda AKP'li milletvekillerine seslenerek "Haksız karşısında susan dilsiz şeytandır" dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda ekonomik gidişatın kötü olduğunu söyleyerek AKP'li milletvekillere seslendi.

Ülkenin kötü yönetildiğini ifade eden Davutoğlu, "Değerli Ak Partili Milletvekili kardeşlerim bu tablo karşısında daha ne kadar sessiz kalacaksınız?" dedi.

Davutoğlu yayınladığı video şu şekilde konuştu:

"Bu iktidar açıkça bir beka sorunu hale gelmiştir. Ülke böylesine bir felakete sürüklenirken seslerini çıkarmayan milletvekilleri, siyasiler ve bürokratlar halk önünde, tarih önünde, Allah önünde sorumludurlar. Değerli AK Partili milletvekili kardeşlerim daha ne zamana kadar bu yanlışlara ses çıkarmayacaksınız? Haksız karşısında susan dilsiz şeytandır. Gereğini yapmak için ayağa kalkın. Bugün bu milleti bu yoksulluğa bu yolsuzluğa mahkum edenler karşısında dilsiz şeytan konumunda kalmayın. İktidarınız artık inandırıcılığını kaybetmiştir. Hemen bir erken seçime gitme dışında bir kurtuluş yolu yoktur."

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap