SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ahmet Davutoğlu AK Parti'yi etiketledi

Ahmet Davutoğlu AK Parti'yi etiketledi

13 Aralık 2019 Cuma - 14:20




Ahmet Davutoğlu tanıtım toplantısının hemen ardından partisinin ilk tweet’ini alıntılayarak “Hayırlı Cumalar” dedi. Tweet’te AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi etiketlenerek "güneş gözlüklü surat" emojisi kullanıldı.





Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurduğu Gelecek Partisi için yasal başvuruda bulunmasının ertesi günü Ankara Bilkent Otel'de gerçekleştirilen programda yeni partisini tanıttı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak ilk konuşmasını yapan Davutoğlu bağırmaya değil çözüm üretmeye geliyoruz mesajını vererek şunları kaydetti:  "Arkadaşlarımızla birlikte tarihin ve milletimizin önündeyiz. Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için bir araya geldik."

Davutoğlu ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımında yeni partisinin paylaşımını alıntılayan Davutoğlu'nun paylaşımında AK Parti detayı dikkat çekti.


 

AK Parti’den ihraç edilmek istenirken istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurduğu Gelecek Partisi'nin ilkelerini Ankara’daki bir otelde açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap