SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdüllatif Şener ''geçersiz oy attım'' demişti ama...

Abdüllatif Şener ''geçersiz oy attım'' demişti ama...

16 Haziran 2023 Cuma - 11:35




CHP'den istifa ettiğini, "ilk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy attım" diyerek açıklayan eski Abdüllatif Şener'in oy verdiği sandıktan 2'nci turda geçersiz oy tespit edilmediği ortaya çıktı.





CHP eski milletvekili Abdüllatif Şener, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Şener ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iki turunda da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini de söyledi. Programın moderatörü Senem Toluay Ilgaz'ın, "İkinci turda kime oy verdiniz?" sorusunu yanıtlayan Şener "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim. İkinci turda ise geçersiz oy attım." demişti.

Siyaset kulisleri Şener'in bu açıklamalarını tartışırken gazeteci Barış Pehlivan Twitter hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy kullanmadığını tutanakla paylaşan Pehlivan, "Edindiğim bilgiye göre, Şener oyunu ailesiyle birlikte Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı. Sandık numarası ise 4090. 4090 numaralı sandıkta görevli CHP müşahidi ile görüştüm. Kendisi Şener’in ikinci turda o sandıkta oy kullandığına tanık olduğunu belirtti. Ve ikinci turdaki o sandıktaki tutanakları inceledim. Buna göre, o sandıkta toplam 321 seçmen oy kullanmış. Sanıktan 57 oy Recep Tayyip Erdoğan’a, 264 oy ise Kemal Kılıçdaroğlu’na çıkmış. Asıl çarpıcı olan ise şu: Sandıktan hiç geçersiz oy çıkmamış" dedi.

Ayrıca Halk TV’den İsmail Küçükkaya’nın programına konuk olan Pehlivan, konuyu burada da gündeme getirdi.

CHP'den istifa ettiğini,

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap