SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdullatif Şener Erdoğan'ı yerden yere vurdu: Yağmacı ve talancı...

Abdullatif Şener Erdoğan'ı yerden yere vurdu: Yağmacı ve talancı...

23 Eylül 2021 Perşembe - 11:25




CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu AKP iktidarı için "Yağmacı ve talancı iktidar" dedi.





CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu AKP iktidarının ekonomi politikalarına sert sözler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iktidarının akraba ve çevresini zenginleştirdiğini söyleyen Şener, "Yağma düzeni bu… Ortada kamu gücünü elinde tutanların zenginleşmesine odaklanmış bir düzen var" dedi.

Erdoğan iktidarının yağmacı olduğunu kaydeden Şener, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de son 3 yılda yoksul sayısı 3 milyonun üzerinde arttı. Ailelerin yüzde 74'ü bebek maması ve bezi alma konusunda zorlanıyorum diyor. Yüzde 21'i ise hiç alamıyor. Ailerin yüzde 39'u geçinebilmek için hergün bir öğünü atlıyorum diyor... Bu ortam neyin ortamıdır, bu hükümetin bireysel zenginleşmeye, israfa, şatafa har vurup harman yapmasının sonrasında vatandaşın geldiği noktayı anlatıyor. Bu nedir? Evde çocuğunu geçindiremeyen vatandaşın gelirinden kesilen paradır. Vatandaşın gelirinin yağmalanmasıdır. Bütün yaptıkları şey devleti elinde tutanların zenginleşmesine odaklanmış durumdalar. Bunun sonu felakettir. Ülkenin fabrikalarını satarak yağmalamış, doğal çevresini, tabiatını yağmalamış bir hükümet var. Dereler üzerinden kurdukları enerji santralleriyle birileri zengileşecek diye, yerliye, yabancıya, eşe, dosta ormanlık alanlardaki verdikleri madenlerle bu ülkenin kaynaklarını yağmalamış bir iktidar var. Yabancı turist gelsin diye dağ başında dolanan hayvanlarına av izni veriyor. Ve onu bile yağmalayan bir iktidar var."

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap