SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdüllatif Şener AK Parti'yi topa tuttu: "Bunun neresi dava"

Abdüllatif Şener AK Parti'yi topa tuttu: "Bunun neresi dava"

15 Kasım 2021 Pazartesi - 11:11




AK Parti kurucularından CHP’li Abdüllatif Şener, "En büyük yolsuzluk bu ülkede. Her yerde yağma var." ifadelerini kullandı.





AK Parti'nin kurucularından ve eski Başbakan Yardımcısı, şu an CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Cumhuriyet'e konuştu. Şener; “Biz, gece gündüz uğraşırken bir baktık ki diğer arkadaşların gözleri ‘Nereden ne çarparız’ diye dolaşırmış. Bir başımızı kaldırdık, her taraf talan ediliyor. Bazıları ‘Ben varken iyiydi, benden sonra karıştı’ derler. Öyle bir şey yok. Başlar başlamaz zenginleşme iştahı da başladı.” sözleriyle AK Parti'yi hedef aldı. 

HER TARAFTAN ÇALINIYOR

Şener sözlerini “AKP iktidarında yapılan yolsuzluk, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tüm yolsuzlukları toplasanız, fazladır. Muhtemeldir ki dünyanın en büyük yolsuzlukları bu ülkede yapılıyor. Her taraftan çalınıyor, her yer yağma ediliyor. Kamu gücü bireysel zenginleşme için seferber edilmiş.” çıkışıyla sürdürdü. 

BUNUN NERESİ DAVA?

"Yanlışlarını dini söylemlerle kapatmaya çalışıyorlar" diyen Şener “Sonunda bu kadro ülkeyi yeni nesil mafya devletine çevirecek. Bunun neresi dava? Kendi süfli (aşağılık) çıkarları için dini lekelemekten de çekinmiyorlar. Bu kadroda bulunmak davaya ihanettir." diyerek tepkisini dile getirdi.


İKİ AY BOYUNCA KONUŞMADIK

Öngel'in "Neden AKP'den hemen ayrılmadınız?" sorusun yanıtlayan Şener; "Erdoğan başbakan olduktan sonra ilk haftalarda yolumuz özelleştirmelerle ayrıldı. Hatta iki ay birbirimizle konuşmadık. Bırakmadım çünkü ben milletvekilinin listeye girdiği parti ve seçmen arasında sözleşme olduğuna inanırım. Ben, önümüzdeki seçimlerde aday olmamaya karar verdim." diye konuştu.

ERDOĞAN'IN KURULUŞTAKİ DAVAYLA HİÇBİR İLGİSİ YOK

"Sizce Erdoğan davayı sattı mı?" sorusuna da yanıt veren Şener; Erdoğan’ın kuruluştaki davayla hiçbir ilgisi yok. Başladığı günden beri fire verdi." dedi. Yapılan yolsuzluklara dikkat çeken Şener; "AKP iktidarında yapılan yolsuzluk, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tüm yolsuzlukları toplasanız fazladır. Muhtemeldir ki dünyanın en büyük yolsuzlukları bu ülkede yapılıyor. Her taraftan çalınıyor, her yer yağma ediliyor. Kamu gücü bireysel zenginleşme için seferber edilmiş." açıklamasını yaptı.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap