SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdulkadir Selvi'den Cumhurbaşkanı adayı kulisi: Sadece zamana kaldı

Abdulkadir Selvi'den Cumhurbaşkanı adayı kulisi: Sadece zamana kaldı

11 Nisan 2022 Pazartesi - 17:11




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın gazeteci Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken kulis geldi. Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ'a değinen Selvi, "Sadece zamana kaldı" dedi.





Gazeteci Nihat Gencin ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayı iddialarının ardından  Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda gündemde yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın olan ve kulis haberleri ile bilinen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken iddia geldi. 

Selvi, ABB Başkanı  Mansur Yavaş'ı aday olarak öne süren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adaylığı için zemin hazırladığını, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ise adaylığının açıklanmasının sadece zamana kaldığını iddia etti.

 Selvi, yazısında şunları kaydetti:

"Eğer Mansur Yavaş’ı ileri sürerek Kılıçdaroğlu’nun önü kesilemezse Ümit Özdağ’ın cumhurbaşkanı adaylığı gündeme gelecek. Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı adaylığı için zemini hazırlıyor.


Ama artık Kılıçdaroğlu’nu engelleyemeyecekleri anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda her zamankinden daha avantajlı durumda. Konuştuğum muhalefetten önemli bir isim, 'Kemal Bey’in ortak adaylığı konusunda bir konsensüs oluşmuş durumda. Açıklanması sadece zamana kaldı. Seçimlerin zamanında yapılacağı kesinleşmiş durumda' dedi. Tabii siyasette 24 saat uzun bir süredir ama ibre Kılıçdaroğlu’na döndü." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap