SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdulkadir Selvi’ye cesaret geldi! Erdoğan’ın yanlışını yüzüne vurdu!

Abdulkadir Selvi’ye cesaret geldi! Erdoğan’ın yanlışını yüzüne vurdu!

29 Ekim 2021 Cuma - 11:17




AK Parti hükümetine yakın gazetecilerden olan Abdulkadir Selvi son zamanlardaki AK Parti hükümetini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren yazılarına bir yenisini daha ekledi.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün yazdığı yazıyla bir kez daha şaşkınlık meydana getirdi. AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen yazar bugünkü köşe yazısının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan net bir şekilde eleştirdi. 

ABDULKADİR SELVİ ERDOĞAN’IN YANLIŞINI YÜZÜNE VURDU

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti grup toplantısında CHP Genel Başkanı, şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu’nun linç edilmesi görüntülerinin izlettirmesine ‘yanlış’ dedi.

Yazısında yanlışa yanlış ara başlığını atan Abdulkadir Selvi şu cümlerlerle Erdoğan’ı karşısına aldı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti grubunda izlettiği videoda Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta linç girişimine maruz kaldığı olaylardan görüntüler kullanılmış. Çubuk’taki şehit cenazesindeki saldırı büyük bir provokasyondu. Türkiye büyük bir badire atlattı. CHP Genel Başkanı, şehit cenazesinde linç edilmek istendi. Ama o saldırının asıl hedefi demokrasimiz ve iç huzurumuzdu. O nedenle Kılıçdaroğlu’nun linç görüntülerinin kullanılması tek kelime ile yanlıştı."

Abdulkadir Selvi'nin 'cesaret' örneği gösterip bu yazıyı yazmasıyla son zamanlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti hükümetini net bir şekilde eleştiren hükümete yakın gazetecilere bir yenisi daha eklenmiş oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap