SON DAKİKA



Haber > Siyaset > 6'lı masa dağılıyor mu? Aytunç Çıray, Dündar’a açık açık söyledi

6'lı masa dağılıyor mu? Aytunç Çıray, Dündar’a açık açık söyledi

01 Mayıs 2022 Pazar - 11:27




İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytunç Çıray hükümet kanadından gelen Altılı Masa dağılıyor iddialarına cevap vererek böyle bir durumun olmadığını söyledi





Gazeteci Uğur Dündar Sözcü gazetesindeki bugünkü köşesine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytunç Çıray’la yaptığı röportajı taşıdı. Dündar gündeme dair oldukça önemli sorualar sorarken 6’lı Masa’nın dağılıyor mu sorusunun da cevabını aradı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçtiğimiz günlerde “"Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır" ifadelerini kullanırken hükümet kanadındaki yazarlar bir masanın etrafında Türkiye’nin sorunlarını çözmek için toplanan 6 partinin dağılacağını iddia etmişti. Kamuoyunda tartışılan bu konunuyu Uğur Dündar “Altlı Masa çatlıyor mu? Partinizin bu konudaki görüşünü anlatmr mısınız” sorusuyla Aytunç Çıray’a sordu.

6’LI MASA DAĞILIYOR MU?

Aytun Çıray yapılan bu yorumlarun kötü niyetli oldığunu ifade ederken “DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan bu konuyu tartışmaya izin vermeyecek açıklıkta ortaya koydu. “Altılı Masa”nın aldığı tüm kararlara uyacağını söyledi. “Altılı Masa”nın ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarmak ve seçim sonrası güçlendirilmiş parlâmentosuyla mutlak güçler ayrılığına dayalı bir anayasal rejimi inşa etmek konusunda en ufak bir tereddüdü yok. Bunun ötesinde, yani Millet İttifakı'nın çatladığına dair yorumlar kötü niyetlilerin bir temennisidir.” diye konuştu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap