SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Yıpranmış saçlarınızı botoksla kurtarın

Yıpranmış saçlarınızı botoksla kurtarın

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 15:24




Boyalı, röfleli ve ısıdan zarar görmüş saçlar için yeni yöntem saç botoksu. Bu yöntemle tek seansta sağlıklı saçlara kavuşmanız mümkün.





Saç botoksu sağlıklı saçlara kavuşmak için yeni yöntem… Saç botoksu, saçı sakinleştiren, nemlendiren, dalgalarını açan ve saça hacim kazandıran bir anti-aging sistemidir. Saçlar, ısıdan, fönden, gördüğü işlemlerden (boya, perma) ve çevresel faktörlerden dolayı keratin kaybına uğrayarak yıpranır. Böyle durumlarda saçlar cansızlaşır, kabarır, matlaşır ve yıpranmış görünür. Saç botoksu işlemiyle yıpranmış, cansız ve mat görünen saçlarınızı yeniden canlandırabilir, parlak hale getirebilir ve şekil verme süresini yarıya indirebilirsiniz. Bu sistem sonrasında saçlarınız, elektriksiz, yataktan kalktığınızda bile hiçbir uğraş gerektirmeden evden çıkabileceğiniz bir saç haline gelir. Saç botoksu uygulamasından sonra saçlarınıza dilediğiniz gibi renklendirme veya şekillendirme işlemi yaptırabilirsiniz. 

Saçta kalma süresi ortalama 6 ay 

Botoks işlemi sonrasında saç kremi kullanıldığında, işlemin saçta kalma süresi ortalama 5-6 aydır. Saçlarınız bu süre içerisinde daha sağlıklı ve eskisine oranla daha fazla ve hızlı uzayacaktır. 

Saç botoksu yapılış aşamaları 

1. pH+ Arındırıcı şampuan ile yıkanır.

2. Ürün dipten uca saça sürülür.

3. Geniş ağızlı kolay fön tarağı ile kurutulur.

4. Dipten uca sıkı bir fön çekilir.

5. Sonrasında saçın yapısına gore ayarlanacak ısıda düzleştirilir.

6. İsteğe gör aynı gün veya ertesi gün Moisturizing veya Balancing Şampuan ile yıkanır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap