SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Olgun erkeklerle aşk yaşamak için 9 neden

Olgun erkeklerle aşk yaşamak için 9 neden

05 Ocak 2020 Pazar - 15:52




Yaşça büyük erkekler genellikle kadınların aklında soru işareti bırakırlar. Kendilerine has çekiciliklerinin yanı sıra, yaşananlara verdikleri tepkiler, dikkatlerden kaçmıyor.





1-Kendi hayatlarını kurmuşlardır

Yaşlandıkça, bir bütün olarak hedeflerimiz ve hayallerimiz için daha çok çalışırız. Olgun erkekler bunu yapmak için zamana sahipti ve bu nedenle genellikle genç erkeklerden daha iyi bir ayakta duruyorlar. Elbette, bunun istisnaları var, ancak genellikle genç erkeklerden çok daha öndeler.

2-İşleri ağırdan alırlar

Olgun erkekler her zaman acele etme ihtiyacı hissetmezler. Sizinle vakit geçirmekten mutlu olacak ve değerli hissetmeniz için ellerinden geleni yapacaklardır. Sizi bir olayın ortasına çekmek yerine, kendiniz için seçmeniz gereken alan bırakırlar.

3-Olgun erkekler daha deneyimlidir

Olgun erkekler, genç erkeklerden çok daha fazla deneyime sahiptir. İlişkilerden geçiyorlar ve neyin işe yarayıp yaramadığını biliyorlar. Zaten hatalarından öğrendiler ve artık daha istikrarlı bir zemine sahipler.

4-Daha duygusallar

Yaşlı erkekler, başkalarının yapamadığı şeyleri yapabilirler. Sizin duygularınızı anlayabilirler. Ne zaman kendinizi kötü hissettiğinizi veya hangi durumdan rahatsız olduğunuzu anlayabilirler.

5-Nasıl davranılması gerektiğini bilirler


Olgun erkekler genellikle daha kibar ve anlayışlı olma eğilimindedir. Birçok durumda partnerlerine nasıl düzgün davranılacağını ve flört etme konusunda onlara nasıl iyi davranacaklarını bilirler.

6-İlişkinin kendisinden ne istediklerini bilirler

Yaşlı erkekler ne istediklerinin farkındadırlar. Diğer insanların zamanını boşa harcamazlar. Eğer ilgilenmiyorlarsa, sebepsiz yere size yapışmayacaklardır.


7-Daha rahatlardır

Olgun erkekler ortalama bir kişiden çok daha rahattır. Daha sofistike bir şekilde anlaşılması ve rastlanması daha kolaydır. Kendilerini taşıma şekilleri, bir bütün olarak nasıl gördüğünüze bağlı olarak benzersiz ve oldukça çekici olabilir.

8-Sizi değiştirmek istemezler

Olgun erkekler insanları değiştiremeyeceğinizi zaten biliyorlar. Bunu yaşadılar ve gençlerin hala anlamaya çalıştıkları bir seviyede bıraktılar. Sizi olduğu gibi kabul etmeye daha istekli olacaklar.

9-İyi sohbetten hoşlanırlar

Olgun erkekler konuşmayı sever. Sizinle yatak odasının dışında eğlenebilirler ve gerçekten hayatınıza dahil olmak isterler. Bu, dünyadaki birçok erkeğin üzerinde çalışması gereken bir şey.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap